Statue i nordthailand

Idrædsudøver

Anna Holm Jørgensen

Når jeg træner over 100 kilometer om ugen, er massage en god måde at holde kroppen i balance på. I forbindelse med min idræt har jeg prøvet mange behandlere, Wandee er enestående.

Anna Holm Jørgensen

Team Danmarkstøttet

landsholdsløber

Foto: Kim Gudmand

Tekstil kunstner

Bente Hammer, Nykker

Hvor heldige kan vi være!  

Du er på Bornholm.

Når jeg tager fra din klinik, sidder mit hoved løst og frit igen, min nakkemuskler er afspændte og alle andre muskler i hele min krop er efter din dygtige behandling blevet afspændt, energien kan igen flyde frit.  

Dine hænder har masseret, gnedet, skrubbet, ja hele din krop bruger du til at massere med. 

Du er en udsædvanlig kvinde, som masserer med hjertet og det kan mærkes ved, at der ud fra dig strømmer meget varme og glæde. Du er glad for dit fag, jeg kan se det i dit meget søde smil, som går helt op til dine øjne og ikke mindst kan jeg mærke på min krop.

Jeg går hver gang fra dig som et nyt mennesker og er dyb taknemlig over, at du har lyst til at hjælpe mig.  Tak.

På gensyn

Bente Hammer

Husk Tidbestilling

Husk at bestille tid til massagen hos.

Wat-Poo Massage

Rønne. Bornholm.

ved /Wandee Andersen

Engvej 11

3700 Rønne

TLF: 3061 0755

Social og Sundhedshjælper

Britta Pedersen

Wat-poo Massage er en helt fantastisk oplevelse og det skal prøves. Jeg havde skulder og nakkesmerter, som jeg havde fået andet massage for før, men det kunne ikke tage det, jeg gik til sidst med en konstant hovedpine og følte mig stiv i nakken, så jeg var spændt på virkningen, da jeg startede hos Wandee. Det er en utrolig dejlig massage, som går i dybden og virkelig lindrer og helbreder, man er utrolig afslappet bagefter. Jeg går fast en gang om måneden og har fået det rigtig godt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal hen til Wandee.

Britta Pedersen Aakirkeby…

Forretningsindehaver

Henny Jensen

For 2 år siden, var jeg på ferie på en lille ø, Koh Maak, i Thailand, hvor jeg fik mit livs første thai- massage. hver en millimeter blev masseret, og kombineret med zoneterapi, og efter 5 behandlinger, var jeg som nyfødt, som man siger, når alle spændinger var ude af kroppen.

Efter hjemkomsten igen, savnede jeg den fantastiske massage, og tænkte at der i Kbh. var en mulighed, men det ville jo blive temmelig kostbart.

En dag så jeg en annonce i en lokal uge avis, ”Wat-Poo”, traditionel thai-massage, jeg fik omgående en tid, og da jeg mødte op hos den thailandske pige på hendes privat-adresse, kunne jeg straks fornemme, at jeg her var jeg i de bedste hænder. Wandee Andersen, tager altid imod dig med stor glæde og hendes energi rækker langt, for som hun siger får jeg min kraft fra Buddha, som hun beder til før behandlingen går i gang, roen smitter af på dig, og hvert et strøg udføres med styrke og kærligt engagement, og det efter de bedste læremestre, Wandee har studeret i Thailand, disse timer i hendes rare klinik, giver mig ikke bare masser af ny energi, men Wandee formår også at fjerne muskel- spændinger – lindre en trampolin-skade m m . disse timer står højt på min prioriterings-liste og jeg kommer helst en gang om ugen – så har jeg nemlig rigelig energi til mine lange arbejdsdage i min travle sommer-butik, Dueslaget på Dueodde.

Henny Jensen, Snogebæk…  

International Kunstner

Anders Nyborg, Listed

“Jeg vidste i forvejen at jeg ville opleve noget udsædvanligt da jeg opsøgte Wandee Andersen”. At få en Wat-poo massage, så overbevisende som netop Wandee kan give den er simpelthen utrolig. Jeg blev i den grad overrasket over den måde massagen afvikles på bl.a. at pludselig befinde sig i en situation hvor mit ben var i en position hvor jeg mente det umuligt. Det er en utrolig energi der anvendes.

Man tror faktisk at man mange timer var under behandling og der slet ingen pauser findes. der masseres med hænder, fødder, underarme albuer osv. Der findes faktisk kun een mulighed; at lade sig overbevise og selv prøve massagen , men glem ikke først at fortælle hvilke problemer der findes, for massagen er virkelig lindrende og helbredende der hvor næsten alt andet behandling ellers hører op. jeg ønsker tillykke også Bornholm med dette tilbud har noget som er i verdensklasse.

Anders Nyborg

Kontorassistent

Tina Hansen, Rønne

Wat-poo massage er enestående og helt fantastisk. Jeg fik en meget slem rygskade og min mand måtte støtte mig første gang jeg var hos Wandee. Siden har jeg været hos Wandee fast en gang om måneden. Jeg har det godt nu, men jeg glæder mig hver gang jeg skal hen til Wandee. Wat-poo massage skal prøves, Wandee er en rigtig god massør. Hvad er 400 kr. om måneden, bare man får et godt helbred.

Tina Hansen